Onsdagen den 5 oktober 2022

Gotlandsfestivalen

Här publicerar vi all info om Gotlandsfestivalen  !

Vi ställer in !

Under rådande omständigheter känner vi att vi behöver ta vårt ansvar som arrangörer och ställa in, vi är oerhört ledsna för detta men tror att alla förstår. Mail har gått ut till alla med information och vi hoppas få se er nästa år istället. '

 

 

COVID -19 2020-03-23 14.00 info om båtbiljetter

Viktig info om båtbiljetterna!

Tyvärr fick jag inte rätt upplysning av destination Gotland tidigare, detta är vad som gäller för er som bokat med arrangörskod och betalat: 

 
Det som gäller är följande;
 
Har de bokat en Minibiljett – De får inga pengar tillbaka om de väljer att boka av sin resa. Däremot kan de få pengarna tillgodo och använda dom till en annan resa inom 3 månader

Biljetten går att namnändra  så det behöver inte vara samma personer som reser vid det senare tillfället. 

Jag har ringt Destinationgotland igen men tyvärr bara fått till svar att det var tråkigt att jag fått fel information tidigare. 

 

 

COVID-19 2020-03-19 22.00

Med anledning av dagens rekommendation från Folkhälsomyndigheten om att undvika resor till och från storstadsregionerna vill vi meddela att vi senast 8 april kommer fatta beslut om ett eventuellt inställande av festivalen. Då vi har fasta kostnader som måste betalas kommer återbetalning av avgifter för avbokningar eller inställda platser inte ske förrän efter den 9 april. Vi hoppas fortfarande på att utvecklingen inte ska gå mot ett totalt förbud för sammankomster med mindre antal, eller förbud att resa, men vi har som alla andra bara att  anpassa oss till det som situationen kräver och får i så fall ta nya tag nästa år. 

 

COVID-19  2020-03-16

Vi har inga planer på att ställa in som läget ser ut idag, självklart kommer vi följa alla de anvisningar och restriktioner som våra myndigheter ger ut. Skulle vi hamna i ett läge där vi rekommenderas att ställa in kommer vi naturligtvis betala tillbaka allt som vi fått in minus de kostnader vi är tvugna att betala, tex biljetter och boende för domare som inte är avbokningsbart.

Vi anser att tävlingsområdena är så pass stora så det är möjligt att hålla bra avstånd till varandra och banvarndringarna kommer genomföras i mindre grupper alt kommer banvandringarna livesändas för att undvika att många måste trängas på en mindre yta. Vi räknar också med att alla respekterar de råd vi får från folkhälsoinstitutet beträffande när man bör undanhålla sig från att träffa människor, och de stora grattiskramarna kanske får ske digitalt istället för IRL. :)

Är du orolig får du gärna höra av dig på mail till info@enwk.se.

2020-02-13 

Sponsorer

Här fyller vi på med sponsorer, vill du sponsra festivalen så hör av dig till info@enkw.se, vi kommer givetvis att ha alla loggor med på PM och resultatlistor. 

Doggy AB

Hejde Knäcke

Krusmyntagården 

Tryffel of Sweden

LM Eklund Entr & Redovisning

Agria

Gå kurs för erfarna Lotta Bauer i samband med Gotlandsfestivalen !

Vi har inget läger i år på Gotland istället har vi tagit in en instruktör med lång erfarenhet av Nose Work, så måndag-tisdag efter tävlingarna finns möjligheten att gå kurs för en mycket erfaren instruktör och domare. vi är mycket glada åt att vi fått Lotta Bauer som insruktör och att vi genom samarbetet med Näs Hundcenter kan erbjuda detta kurstillfälle. Läs mer och anmäl på vår FB sida https://www.facebook.com/events/311647829752788/

 

Adress till tävlingsplatserna på Gotlandsfestivalen 

30 april: Gangvide Farm, När Gangvide 503 623 45 Stånga

1 maj: Kattlunds Gård, Grötlingbo Kattlunds 584 623 38 Havdhem

2 maj: Änggårde B&B, Rone Änggårde 921 623 47 Hemse 

3 maj: Gotland Grönt Centrum, Roma Lövsta 10 622 54 Romakloster

Mat 

Luncher den 30/4, 1/5 och 3/5 bör förbokas då restaurangerna på dessa ställen öppnar enbart för oss, det kommer att finnas några extra luncher men för att maten ska räcka är det bra om du bokar, senast 20 februari på info@enwk.se. En gemensam tävlingsmiddag på Gangvide Farm ordnas den 1/5 ca 18.30. Varmrätt och efterrätt 160kr, den ska också förbokas. All mat betalas på plats. 

 

PM

PM kommer skickas ut senast 16 april till alla deltagare samt även publiceras här på hemsidan. 

Funktionärer

Ni som anmält att ni kan vara funktionärer kommer att behövas och det kommer detaljerad information om när, var och vad ni ska vara samt tydliga instruktioner om hur ert uppdrag ser ut. Denna info kommer senast 16 april. 
har ni frågor innan dess så hör av er till Info@enwk.se