Söndagen den 15 september 2019

Publicerad 2018-10-25

Tävling Gotland

NW 1 TSM och NW 2 TSM Gotland

Lördagen den 27 april kommer vi anordna NW1 TSM på Sjövärnsgården på Gotland, 50 platser. Domare är Pernilla Rask och Michael Hedman. Vi anordnar dessa tävlingar i samarbete med Näs Hundcenter, Lennart och Carina. Söndagen den 28 april blir det NW 1 TSM på förmiddagen med 25 platser och eftermiddagen har vi NW 2 TSM med 20 platser. Anmälan kommer öppna den 30 december och stänga den 11 januari. 

Söndagens tävlingar kommer troligen att förläggas på annan plats än Sjövärnsgården, den exakta platsen meddelas senare. Tävlingarna på söndagen ansvarar ENWK helt för, då Carina och Lennart hoppas få en plats och själva tävla. 

Vi hoppas att platserna ska räcka till alla som vill tävla men kommer tillämpa först till kvarn och då vi anordnar åt SNWK kommer medlemskap i SNWK ge förtur. Pris TSM NW 1 425kroch NW2 480kr, betalinfo kommer i mailet som bekräftar att ni fått plats.

Vi kan erbjuda tävlande boende fre-sön med frukost och enklare middag på Sjövärnsgården, Maila marina@lmeklund.se för prisuppgift och platstillgång. De tävlande erhåller en rabattkod för bokning av rabbaterade båtbiljetter på destinationgotland.se

Mer info kommer till de tävlande efter anmälningstidens utgång.