Lördagen den 25 januari 2020

Publicerad 2018-08-11

Gotland våren 2019

Vi upprepar årets succe med ett nytt läger nästa vår, passa på medans det finns platser kvar. Vi kommer även arrangera officiell tävling både klass 1 och 2 helgen före lägret. .

Vandringsläger med instruktörsledd Nose Work träning i underbar miljö och förhoppningsvis i vårsol, söndagen den 28 april till onsdagen den 1 maj .

Vi har 20 platser och 4 instruktörer. Instruktörer är Pia Bildt Ström, Frida Holst-Pettersson, Caroline Svärd alla SNWK instruktörer och sen har vi i år även Pernilla Rask, domare i Nose Work sen starten. Vi kommer träna i små grupper och ni delas in efter erfarenhet. Skriv gärna i anmälan hur länge du har hållit på med Nose Work och om du har tävlingserfarenhet. 

Vi erbjuder träning och vandring i underbar miljö längst ner på södra Gotland. Vi tränar Nose Work på förmiddagen, två timmar instruktörsledd träning och 1,5 timme egen träning. Efter lunchen vandrar vi i två olika grupper efter havet och njuter av utsikten och lugnet. Kvällarna avnjuter vi god mat i glada vänners lag. Skynda dig att anmäla ! Helpension med nedanstående boendealternativ erbjuder vi, priset är/rum:

Dubbelrum 2 hundförare 7200kr
Dubbelrum 1 hundförare 1 medföljare 6000kr
Enkelrum 5400kr
Trippelrum 8400kr
Amälan sker/rum till anmalan@enwk.se och betalning senast 25 januari 2019, till PG 75 49 08-2
OBS Båtbiljetter bokar du själv på www.destinationgotland.se, Du får rabattkod till båten när du betalar in avgiften. Rabatten beror på när du bokar men ligger mellan 35-40% av ordinarie pris.


OBS anmälan är bindande, endast sjukdom med läkarintyg berättigar till återbetalning. Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid för lågt deltagarantal. Lägret har varit väldigt uppskattat så det troliga är att det blir fullt så vänta inte med att anmäla om du vill upppleva några dagar  som ger dig både hundträning och återhämtning från den vardagliga stressen. 

 

Lördagen den 27/4 och söndagen den 28/4 kommer vi anordna officiella TSM tävlingar både i klass 1 och 2, boende med frukost och enklare middag från fredag kommer finnas och det bokar du separat när du vet om du kommer med på tävlingen, maila marina@lmeklund.se för pris.

Vi kommer ha 50 platser TSM på lördagen och 25 platser klass1 och 20 platser klass två på söndagen. Då det inte är allt för många tävlande på Gotland finns det stor chans att komma med, men självklart kan vi inte lova plats även om du bokar lägret. Du anmäler till tävlingen separat när den kommer i kalendern. Anmälan öppnar den 30 december kl 10, anmälan genom SNWK tävling.